Nobelpriset i kylskåpspoesi

Kylskåpspoesi, take away-meny till thairestaurangen, magneter och naturligtvis också ett brev till jultomten!

På sidan av vårt fristående kylskåp ser det ut så här. Synnerligen oinredningstidningsaktigt om man nu ska utgå från hur det brukar se ut i stylade köksreportage i glossiga magasin. Men vi lever familjeliv och då har det blivit så här.

Kylskåpspoesin är från sent nittiotal och en riktig partyhöjare. När vi hade folk här på min födelsedag var det rena rama poesihörnan i köket. Gästerna tävlade om att vara mest kreativa och uppenbarligen också svåra att döma av vad man nu kan läsa där.

"Vi borde nosa under middagen och kladda bland bubblande musik"

Okej!?

"Ivrig midnatt och sen sång - jag vill gänggarva"

Hm, det är nog dags att bjuda hem Svenska Akademin va?