Vem plockar upp handsken?

Hur skönt är inte det här huset?

Ett litet dockhus har vi här hemma - ett klassiskt småbarnshus från 70-talet, tillverkat av Fischer Price. Båda barnen har lekt rätt mycket med det lilla hopfällbara huset som bara har några få möbler och enstaka figurer kvar.

Sen dök det upp ett Pippi-hus, som de ärligt talat inte har lekt särskilt mycket med. Det tänkte jag sälja nu och istället skaffa ett riktigt dockhus med belysning och allt sådant där kul man själv hade i Lundby-lådan.

Men så såg jag det här huset och föll som en fura. Trots att det är ett internationellt samlarobjekt, omöjligt att få tag i och säkert helt galet opraktiskt för små barnahänder.

Kan vi få se en svensk snygg och funktionell variant tack? Jag vill möblera hela härligheten.

(bild Apartment Therapy)