Gråtfyllt boktips

I går var en bra dag att grina lite extra på...

Gårdagen innebar en heldag inne på sjukhuset med en hysteriskt spruträdd Gilbert som skulle tömmas på sju provrör blod för att få de prover vi behöver.

Det var inte roligt som ni kanske förstår. Men vi gjorde det bästa av det, jag och Gilbert,  och det gick faktiskt nästan hela vägen. Vi fick fem av sju möjliga innan han (trots lugnande medel) lyckades slå bort nålen som satt i handen. Usch, inte roligt att behöva genomlida detta, men för oss är det tyvärr ett måste. Gilbert är verkligen jätterädd eftersom alla som tar prover inom sjukvården inte är direkt psykologiska när det gäller barn om man säger så.

Därför var det nästan lite skönt när jag fick släppa ut de egna känslorna via den här boken. En på ytan så kallad "chick-lit" men med en gripande historia mot bakgrund av förintelsen som jag verkligen måste tipsa er om. Jag känner mig tacksam över det jag har när man läser den här boken.

Ta hand om er!