Gå runt och fluffa kuddar

Kudde att "fluffa upp" till Gilberts rum...

Att vara intresserad av inredning/färg/form/design tror en del är synonymt med att gå runt i ett perfekt inrett hem, bläddra lojt i inredningsmagasin och märka ut allt man tänker köpa med post-it-lappar, köpa nya möbler hela tiden och fluffa upp kuddarna i soffan med jämna mellanrum.

Hm knappast!

Jag får ganska ofta försvara mitt intresse , precis som jag antar att de som brinner för mode eller något annat som är "ytligt" också måste göra. Men för mig handlar det om en process där mitt hem är grundbulten i mitt liv, där vill jag trivas och må bra och njuta. Allt annat i livet är så vansinnigt stressigt att jag behöver kunna landa i mitt hem med min familj och tanka energi.

Därför vill jag ha ordning på torpet hemma och bara omge mig med sådant som jag trivs med, oavsett om det kommer från en auktion/loppis/släkt/vänner/butiker. När man har familj och ska foga samman fyra individers liv och behov ställer det ännu mer krav på form och funktion. Det är precis de utmaningarna jag älskar - att få lösa ett "problem" och göra något snyggare, bättre och roligare.

Inte bara att gå runt och fluffa upp kuddar i soffan hela dagarna!

(bild från Åhléns - kudden heter Savanne, 249 kr)