Helghysteri

 

Milslånga bilköer in mot Täby Centrum en lönelördag... 

Jaha, vart tog helgen vägen? Svischade förbi alldeles för snabbt helt klart - i en yra av fredagsmys, städning, regn, glasögoninköp, barnkalas och diverse fix åt barnen inför hösten.

Vi var inte de enda som tänkte i samma banor om man säger så. Lördagsbesöket på den närliggande gallerian blev därför kortvarigt. Vi köpte present åt födelsedagsbarnet och Viola fick välja en ny kalasklänning. Det sistnämnda tog dubbelt så lång tid som det första!

Sen orkade vi inte mer. Det var sjukt mycket människor ute i butikerna och det leder bara till en backlash i vårt fall. Man orkar liksom inte med mer än det allra nödvändigaste.

Hem igen och installerad Mathias och barnen med hämtlunch från McD. Åkte sen själv i väg för att leta efter nya glasögon åt mig. I glasögonbutiken var det väldigt lugnt gudskelov. 40 minuter senare hade jag provat mig igenom halva utbudet och kommit fram till det första paret jag spanade in. Bra magkänsla där!

Nästa helg får bli hemmafixtid i stället!