Fruktskor och glitterskator

Ska man trippa runt i sådana här nästa sommar...eller kanske inte?

Silversandalerna är undansparkade för den här gången. Sommaren är förvisso inte riktigt över än, men jag tror ändå att skorna från Indiska har gjort sitt nu. Om det nu inte blir värsta värmeböljan till helgen vill säga.

Apropå silver så har vi blivit med skata i familjen Lindow. En liten vinglös sådan. Lystrar till det blomliknande namnet Viola och om inget görs snart antar hon nog formen av en julgran av allt tingeltangel som hon hänger på sig. Allt som blänker och glittrar får hennes ögon att tindra av habegär. När andra barn kör ner fingrarna i kakburken kan jag hitta henne grävandes i mitt smyckesskrin efter något spännande att hänga runt halsen.

Annars brukar skatorna här i förorten mest ägna sig åt grillattacker...

(bild från lyxmärket Miu Miu. Ett par alldeles för dyra och onödiga sandaler men som Viola aka lilla glitterskatan förmodligen skulle älska)