Konkursutförsäljning

Tick, tack...

Beskåda vår nya, stora köksklocka! Ett fynd från den numera konkade EM-butiken (inte det minsta förvånad för övrigt!) här ute i förortsspenaten. Svängde förbi där i går för att kika och kom även hem med en ny bordslampa (vit) till vårt sovrum. Den som stod på byrån for i golvet för ett halvår sedan och ni vet ju hur lång tid det tar för mig att hitta det jag vill ha.

Herregud, ni skulle ha sett folk där inne. Sprang runt som galningar och åkte i väg för att hyra släp (Statoil måste ha haft bästa uthyrningsdagen i världshistorien!). En del gick runt och mumlade om att det var lika bra att handla mycket när det var halva priset på allt.

"Köp, bara köp!", ropade en äldre man åt sin fru när hon frågade honom om en ullpläd i något skrikigt mönster.

!?

Drygt 300 kronor för mina välplacerade fynd blev det. Lampan får ni beskåda lite senare, men jag är väldigt nöjd och Mathias gjorde tummen upp för båda grejerna.

Gör två avbockningar på den ständiga fixalistan - check!

(bild från EM:s hemsida)