Förvånande semestereffektivitet

Det är sommar och de flesta har semester nu. Men det märks inte hos Polisen eller på Cdon - där verkar det råda hypereffktivitet trots sommarstiltjen.

Bevis 1: I går åkte Mathias och fixade nytt pass eftersom hans gamla gått ut och han ska flyga till Tyskland i jobbet i slutet av nästa vecka. En vecka skulle det ta ungefär, vilket innebar lite nervdaller. Skulle det hinna bli klart?

"Va, det är redan färdigt!", säger Mathias förvånat när det plingar till i hans telefon från det sms som Polisen snällt skickat ut.

(Här misstänker vi att de kör med någon slags "negativ" kommunikationsgrej - säg en vecka trots att det bara tar en dag så blir ingen besviken typ! För inte kan det väl vara så att Polisen är mer effektiv på sommaren?)

Bevis 2: Klickade hem ett gäng barnböcker från Cdon i går eftermiddag - i morse plingade det till i min telefon. Paket på väg med Posten.

Det känns som om man per automatik utgår ifrån att saker och ting ska ta tid - som om posten fortfarande levererades med häst och vagn ungefär.

Trevligt att bli positivt överraskad!

(bild från Anne Taintor)