Sängmöjligheter

Vilken härlig bild från Ikea Livet Hemma...

Växasängen "Minnen" (syns ovan) är en favorit från Ikea. Här i huset finns en svart sådan som Gilbert först hade och Viola nu sover i. Den är verkligen jättefin och passar perfekt i barnrum oavsett kön och fungerar oavsett färgsättning. En bra bas helt enkelt!

Det enda jag inte är helt nöjd med är den delade madrassen. Visst jag förstår tanken med den, men att bädda en tredelad madrass är som att försöka hålla en hal hål mellan händerna samtidigt som man ska klä på den kläder.

Nu är Violas Minnen-säng helt ihopdragen så vi behöver bara den stora delen av madrassen. Kommer inte att utnyttja utdragsmöjligheten den här gången utan vi går direkt på en vanlig säng i stället. Det blir om ett år ungefär tänker jag.

Planen är att ta kontakt med en duktig snickare som ska få bygga en platsbyggd säng med lådor under. Samma snickare ska också få bygga in hyllor från golv till tak i en av de tre!? alkover som finns i Gilberts rum.

Så var får man tag i en duktig sådan?