Bröllopsförberedelser pågår...

Underbart vacker brudbukett, eller hur? Fantastiskt snyggt med det vita och skirt gröna.

Helgen stavas bröllop och fest med allt vad det innebär. Kläderna är klara (hallonröd klänning, svarta skor och svart liten väska för mig - grå kostym, vit skjorta, svarta skor och mörk slips för Mathias). Viola är grymt avis på att jag får ha klänning, skor som klapprar!? och smycken. I går ställde hon sig i vårt sovrum och fick mig att ta ut varenda klänning som hänger i garderoben för att hon skulle få titta på dem. Sen sprang hon in i sitt rum och hämtade en egen. Jösses!

Både vi och brudparet, och gissningsvis alla andra gäster också, hattar nu mellan SMHI och YR:s väderprognoser. Bröllopet ska nämligen vara utomhus. Har bett Mathias ta fram det stora, svarta paraplyet för vår del.

Tänk att snart är det tio år sedan vi gifte oss. Helt galet att det har gått så fort! Vi ligger i planeringsfasen inför bröllopsdagen, som ska firas på något trevligt ställe hoppas vi. Kom på i går var jag gärna ser att vi firar våra tio år tillsammans.

Måste bara ordna med barnvakt först.

Åh, det här ska bli så kul!

(bild lånad från Flower Arrangement Advisor)