Upp- och nervänd lördagskväll

Viola slår kullerbyttor vid läggdags - tappade räkningen på hur många hon utförde!

Efter en heldag själv med barnen är man ganska mör, oavsett om det gått bra eller inte (det gick hur bra som helst!). Lekparken, cykla på gatan och en sväng till havsbadet hann vi med och det utan några som helst problem. Bara två glada och snälla barn som tyckte allt var toppen.

Då skulle man ju kunna tänka sig att de små liven är trötta också!

Ha, ha, ha - inte "fröken gymnastik" i alla fall, som ägnade nattningen i vår säng åt att visa upp en massa cirkuskonster för sin trötta mamma. Sen envisades "unga herr dator" med att sitta uppe sent och spela Creator (legospel där man bygger hus - typ enklare Simsspel!) medan mamman halvsov i soffan framför reprisen av Downton Abbey.

Tur att man fick sovmorgon i morse!