Vi ska sy och vi ska sticka...

Kanske slår jag till på en hel virkad Wimbeldon-match när jag ändå håller på...eller not! Men visst är det fint?

Okej, ni kommer att skratta nu! Jag vet det eftersom ni vet hur kapitalt usel och ointresserad jag är gällande allt som innefattar nål och tråd. Det blir så när man hade världens sämsta lärarinna i syslöjd en gång i tiden och tvingades sy och brodera konstiga saker. Inte min cup of tea om man säger så!

Men nu ska det bli ändring på den saken, för i kväll ska jag minsann sitta med virknålen?! i högsta hugg och tillverka småkakor och bullar. Det blir liksom två handikapp på en och samma gång här. Jag ritar ju hellre och lagar mat än handarbetar och bakar.

Men nu ska min fina vän J lära mig och ett gäng andra Stockholmsbönor från Networking-bloggen att virka. Egentligen är det nog mest en förevändning för att vi ska få träffas och tjittjatta med varandra, men lite kul är det allt!

Ja, jag ser faktiskt fram emot det. Även om mina grejer kommer att vara de fulaste!

(bild från virkdrottning själv - franska Anne-Claire Petit)