Hoppas kan man ju alltid!

Det finns saker man ångrar att man inte slog till på en gång i tiden. Den här pigga taklampan från Habitat är en sådan.

Nu råkar min fantastiska frisör ha ett gäng sådana i salongen hon delar med ett par kolleger. De sattes upp när de renoverade senast och lika mycket som jag älskar dem när jah är på besök för att trimma burret, lika frustrerad blir jag över att jag inte själv har just den lampan i vårt sovrum.

Gud, den hade varit perfekt!

Nästa gång ska jag minsann skamlöst försöka att få in min frisör på nya renoveringstankar. Nu var det väl en 6-7 år sedan sist, va? Och så får jag erbjuda mig att köpa loss de små raringarna om de nu skulle vilja tänka nytt.

Hoppas, hoppas...

Under tiden har jag lagt en bevakning på Blocket. Ingen med en sådan här lampa i sin ägo som vill sälja den till mig?

(bild från min härliga frisör som huserar innanför tullarna och som jag aldrig någonsin byter bort)