Status tidningshögen

Det stora Sverige-numret är ett måste...

Hänger fortfarande med bland favoriterna!

Den här prenumerar jag ju till och med på - underbara Family Living!

Omöjlig att släppa ifrån sig - det här var den första inredningstidningen jag köpte i början av 90-talet

Elle Mat och Vin - utan tvekan den bästa mattidningen

Living ETC är den utländska favorittidningen

Senaste tillskottet ser ut så här - japp, Gilbert har fått sin egen prenumeration!

Nyligen avstängd: Mama eftersom jag kommit fram till att jag är förbi den delen av mitt liv numera. Då har jag köpt vartenda nummer sedan starten 1994. Men jag köper inga föräldrartidningar längre - har världens bästa bloggnätverk av föräldrar som jag bollar med.

Fortsatt bänkade: Sköna Hem, Plaza Interiör, Lantliv och Hus & Hem - känner ingen som helst längtan efter att återuppta bekantskapen här heller! Särskilt inte de tre sistnämnda. Sköna Hem har dock en finfin hemsida som jag smyger in på emellanåt, så helt ute ur leken är den kanske ändå inte.

På väg in på planen: Har precis lagt in om en prenumeration av Books & Dreams - efterföljaren till Yourlife, som jag saknar grymt mycket. Om man registrerar sig får man första numret gratis!

Just nu är jag väldigt nöjd med det tidningsflöde jag har. Har verkligen landat i det som känns som JAG.