Zumba+Gärdebylåten

Tja, det här slår väl allt? Det här vill jag VERKLIGEN inte beskåda...

Jo då, det har visst hänt! På det stora midsommarfirande i Dalarna som M och N var på förra året.

"Barnen dansade zumba till Gärdebylåten. Det var lite...eehh...annorlunda", säger M glatt medan vi andra förtvivlat försöker frammana en bild av hur barn i knätofs ser ut när de dansar zumba runt en midsommarstång.

Här i skärgården var det dock inte bättre. "Små grodorna" började på sedvanligt sätt. Övergick sedan till stora elefanter!?  som viftar på snabeln i den andra versen för att avslutas, tämligen förvirrande, med de små myggorna. Ingen av oss vuxna uppfattade dock vad de viftade med.

M och jag vek oss dubbla av skratt och var tvungna att kliva ur dansringen pronto.

"Där går gränsen", frustar vi unisont, som sett de stackars små barnens förvirring och föräldrarna som förtvivlat försökte sjunga med i något slags klämkäckt rus.

Kulturkrock anno 2012!