Poppiga prickar

Grå och vita prickar har hittat in i Gilberts rum och fram till sängen - även den en Ikea-klassiker (Brekke) och tillika ett Blocket-fynd som sväljer en massa pyttlar. Så mamman slipper få ett anfall när hon kliver in i sonens rum

Det blev ett vansinnigt effektivt IKEA-besök med nästan full pott i utdelning. Nya täcken och kuddar till oss var en viktig punkt på inköpslistan. No more fjäderdamm i sovrummet på grund av att de gamla duntäckena börjat ge upp! De har tio år på nacken och inköptes på Hemtex när vi flyttade in i lägenhet nummer två.

Några påslakan till oss vuxna blev det dock inte. Där har jag andra planer. Men jag hittade ett fint prickigt påslakanset (ingen länk eftersom jag inte hittar produkten på hemsidan!?) åt Gilbert. Även Viola förärades ett nytt.

Men det bästa av allt stavas ändå mörkläggande rullgardin till Violas rum.

Herregud, vilken skillnad!