När fixarhjärnan går igång...

"Raw lamp fusion" över matbordet efter en veritabel snilleblixt!

Då hände det sig att en älskad lampa kastade in handduken, efter sex trogna år. Rengöringen tog knäcken på några av de vågiga längderna, som utgör själva lampskärmen i vår Norm 03. Plötsligt stod vi utan någon matbordslampa och även om vi hade funderat över ett eventuellt byte lite längre fram kändes det ändå lite sorgligt att se de fina "vågorna" åka ner i soptunnan.

"Men behåll skelettet så får vi se om vi kan göra något av det", instruerar jag Mathias och går sedan för att natta Viola.

Mitt i läsningen av Halvan kör ambulans, som jag numera kan rabbla utantill i sömnen tillsammans med sjuttifem andra Viola-böcker, tittar jag upp i taket och får en plötslig och omedelbar uppenbarelse om något bättre för två av husets lampor. Ropar på Mathias, som kommer sättande med skruvmejseln och en stund senare har vi världens snyggaste matbordslampa - direkt från "ritbordet" och upp i taket.

Resultatet ser ni ovan.

Åh, vad nöjd jag är!