Brio I love you!

Underbara krabban som rör sig i sidled - en nyhet från Brio!

Jag älskar Brios träleksaker, som den överpedagogiska 70-tals-mamma jag är *ironisk*. Nä, men allvarligt så gör ju Brio de finaste prylarna och även om vi inte haft någon Brio-vagn åt barnen är deras rum desto mer fyllda av leksaker från det klassiska företaget.

Den fina krabban fick jag tjuvkika på i deras showroom när jag var i Malmö i höstas. Tillsammans med mängder av andra leksaker som de tillverkar. Det var som att gå in i en stor godisbutik!

Här hemma finns dragloket, den klassiska nyckelpigan, Hello Kittys klosslåda, racerbilen och en hel del järnvägsprylar. Viola har dessutom spanat in jättetaxen och deklarerat att Gilbert (som är hundälskare och pälsdjurallergiker) kan få den av henne i födelsedagspresent. Hon har alltid storebror i åtanke, den lilla damen.

Men mamman ska definitivt köpa hem krabban och nostalgera över den fina formen!