Happy Lights

Ljusslingor är perfekta detaljer i olika rum - här från belgiska märket Happy Lights!

Jag är lite belysningsbesatt som ni vet. Ja lite av en ljusfascist faktiskt som inte gillar när det är mörkt. Lampor av alla de slag är därför något jag går igång på och lite extra mycket på snygga ljusslingor.

I min allra första lilla lägenhet hängde jag upp en vit stjärnslinga i taket, inköpt i den närliggande butiken Granit, i det mörkaste hörnet bredvid soffan i vardagsrummet. Effekten var slående och alla som kom hem till mig kommenterade glatt den fina stjärnslingan.

Gilbert fick en multifärgad papplyktsslinga från Indiska när hans rum stod klart och när den gick sönder blev det en stjärnslinga runt fönstret som fungerade som nattlampa.

Nu behövs en ny slinga till hans rum, och kanske även en till lilla fröken. Älskar Happy Lights fantastiska slingor som finns i mängder av färger och kombinationer och bland annat säljs av den svenska webbshopen Darling Things.

(bild lånad från Darling Things hemsida)