Nostalgiångest

Här säljs Gilberts och Violas bebisprylar ut på löpande band. Det finns ingen gräns för min rensningsiver känns det som. Babygym, bumbostol, lära-gå-vagn och babysitter har nu flyttat hem till andra föräldrar och plötsligt är det massor av plats i förrådet.

En cykel och trampbil av Peugeot-modell plus ett babyskydd med adaptrar för barnvagn står på tur att slussas ut från Casa Lindow. Måste också ta mig en seriös funderar kring våra tre!? vagnar som vi numera knappt använder eftersom fröken-kan-själv hellre åker på pappas axlar än i vagn när hon ledsnar på att gå. Kanske är det dags att sälja den röda froggen och bara behålla den resevagn vi har?

Fast om jag ska vara ärlig får jag faktiskt lite "nostalgiångest" av att släppa i från mig Bugaboon, där båda våra telingar har snusat och som vi valde med sådan omsorg när jag väntade Gilbert! Den är ju så lite när man fäller ihop de att den knappast tar någon plats i förrådet intalar jag mig själv. En vagn som när den kom inte bara såg annorlunda ut än de klassiska vagnarna, utan stod för nytänkande och smart funktionalitet för oss som bodde kvar i innerstaden.

Hej, mitt namn är Charlotta och jag är en obotlig nostalgiker som älskar att rensa!

Men det går liksom inte alltid ihop.

(bild från Anne Taintor)