Balkongen balkongen och lite mer därtill...

Balkonginspiration från Lagerhaus

Vinterdvalan är över. Det märks för just nu genererar min hjärna nya idéer hela tiden. Mathias tar nästan betäckning när han ser mig öppna munnen och samtidigt fästa blicken på honom. Då vet han vad som väntar.

I går nattade jag Viola samtidigt som jag i huvudet ritade om tvättstugan, pannrummet och det inre förrådet för att göra det smartare. Det blev väldigt bra förutom en liten väsentlig detalj som jag inte lyckats lösa än. Men det kommer, jag lovar!

Under kvällens avsnitt av "Mad men" fick jag en snilleblixt angående balkongen och den där vidriga trätrallen som ligger och väntar på att bli utbytt. Plötsligt plingade det bara till i huvudet.

"Jamen, det låter bra", var Mathias godmodiga och något förvånande svar tills att jag såg att han satt med sin iPhone-lurar i öronen och parallellyssnade på något sportrelaterat.

Nu ska jag snoka rätt på en hantverkare som kan förverkliga min balkongvision!

(Bild från Lagerhaus)