Odlingsbar upptäckt och obstinat helgbeteende

Titta - vi har ett alldeles eget jolleformat växthus på baksidan!

Då blev det äntligen tillräckligt bra väder för att börja årets trädgårdsröjning. Löv har krattats och svarta soppåsar har fyllts med trädgårdsavfall för vidare distrubition till soptippen. Häcken har motorklippts rakt emot de så kallade riktlinjer som galna villaföreningen skickade ut för ett par veckor sedan angående när man får klippa gräsmattor och häckar i området.

Som en liten bonus hittade jag denna ovala spökring i full blom under den omkullblåsta släpjollen. Ett alldeles eget litet mikroklimat har bildats där under vintern, vilket helt uppenbart har agerat som världens bästa gödsel eftersom det växte både gräs, marktäckare och blommor.

Fantastiskt - nu kan vi odla färska grönsaker hela vintern!