Vår, trädgård och trassel...

De här fina snödropparna finns utspridda över hela vår framsida...

...och de här krokusarna sitter tydligen på baksidan

Trädgårdssäsongen inleds härmed och först ut är att lösa problemet med den lokala villaföreningen. I går kom ett mejl om att de hade fattat beslut på årsmötet att klippning av gräsmattor och häckar inte BÖR ske på helger och kvällar. Förvisso bara en rekommendation, men det känns som om de har fått total hybris.  

Pensionärerna has spoken!

Det är samma lilla gäng som ville stoppa renoveringen av den skabbiga lekplatsen. Som släpper lös sin hundar på ängen varpå en del av dem springer in på bland annat vår tomt och bajsar. Som använder Roundup som ogräsbekämpningsmedel trots att det är klassificerat som icke miljövänligt och tvättar sina bilar på gatan = ännu värre ur miljösynpunkt!

Nej, jag tror att det är dags för oss att leta oss vidare! Vi har alltid sagt att det här boendet är temporärt så nu är det dags att ta upp Hemnet-knarkandet i jakt på en friliggande villa.