Tänk lågt - tänk knalligt!

 

Här syns bänken i bakgrunden - visst är det coolt mot den knalliga tapeten?

Jag har en fäbless för färgen gult, förmodligen för att det påminner mig om solen och sommaren. Det är den perfekta, knalliga kontrastfärgen till vitt och mer sobra kulörer som exempelvis grått. Och så tycker jag att det är väldigt snyggt med i gult i kombination med starkt rosa, knallorange eller blåturkos a'la Karibien.

Gult är definitivt inte fult är min devis!

Blir därför väldigt glad när jag ser att Ikeas nyligen lanserade PS-kollektion för 2012 innehåller en oerhört snygg förvaringslösning som passar in både i barnrum (perfekt med en låg bänk som sväljer leksaker och samtidigt fungerar som lekyta ovanpå), i en hall eller i ett vardagsrum.

Den fina bänken finns både i helvitt och i vitt med knallgul front.

Visst är den snygg?

(bild från ikealivethemma)