Vissa dagar...

Andas djupt ett par gånger och tittar på den här rofyllda bilden från havsbadet - jag tror min hjärna behöver det!

Vissa dagar är knepiga, eller ska man säga vissa eftermiddagar eftersom både morgonen och allt fram tills att jag skulle åka från jobbet och hämta barn på dagis och skola har löpt på precis som det varit tänkt.

Sen måste något ha hänt! Jag gick nog in i en osedvanligt tuff eftermiddagskoma eftersom jag lyckades glömma precis allt som är viktigt. Alldeles extra viktigt också eftersom Mathias är på jobbresa så allt hänger på mig för att det ska gå ihop.

Började med att glömma mobiltelefonen på skrivbordet - lyckades dock komma på det i hissen på väg ner och kunde vända om utan någon större tidsförlust.

Sen måste hjärnan ha släppt loss totalt för inom loppet av 45 minuter hade jag stigit av på fel tunnelbanestation och sen krönt hela härligheten med att upptäcka att jag glömt att plocka upp vår bil, som står på en infartsparkering halvvägs in till stan. Glömde helt bort att kliva av på rätt tågstation och fick panik när jag upptäckte att vi plötsligt var en station hemifrån. Min snälla mamma fick rycka in och köra tillbaka mig eftersom billös inte går ihop med min nuvarande status som gräsänka.

Och så "la grande finale" - i alla fall enligt Viola. Jag beställde kyckling i stället för hamburgare på McDonalds, vilket ledde till gråt och tandgnisslan vid matbordet innan hon upptäckte att hon kunde få halva min burgare i stället.

Nu måste jag nog gå och ställa mig i ett hörn och fokusera lite!