Garderobsfix

Blocketfyndet i Violas rum  som ska piffas upp...

När vi ända pratar klädförvaring och barnrumsfix så kan jag avslöja att det här är ett kommande projekt. Den lilla vita garderoben fyndades för 250 kronor på Blocket och själva grunden är som jag vill ha den. Lagom stor, eftersom Violas rektangulära rum är åtta kvadratmeter stort och jag vill behålla så mycket golvyta som möjligt för lek.

Träknopparna på garderoben (det finns ytterligare en knopp på lådan som sitter längst ner) ska antingen bytas ut eller målas om. Samma gäller "taket" på garderoben som ska befrias från sin trärenhet och få en ny färg.

Garderoben och Violas lilla växasäng, som kan skymtas i nedre delen av bilden, står alltså mot den ena kortväggen där tapeten från Intrade sitter. Det finns kvar en våd av den fina blågråvita tapeten. Funderar på om jag ska sätta upp den på sidan av garderoben. Någon slags tapetsering ska i alla fall ske - det handlar bara om vilken sorts mönster det blir. Är inte helt hundra på att jag vill tokmatcha och jag har en annan idé för den överblivna våden.

Pips vykortmönster, även den från Intrade, är jag sugen på att sätta på garderobsväggen som en liten skön kontrast

Uppdatering: Det blev enkla cremevita porslinsknoppar som jag hittade på Indiska. Viola ska i säng nu och sen ska jag gå in i hennes rum och skruva...