Att tämja de där klottergenerna...

Det blev ett Ikea-besök i dag. Inte för att det är så fruktansvärt roligt - snarare nödvändigt! En helglunch är fixad och så kan man passa på att införskaffa något som kanske kan få två små personers klottrande att hålla sig innanför ramarna.

Gilbert tillverkade nämligen en fresk (stor väggmålning) hemma hos några vänner under julledigheten. Japp, en jättemålning som han naturligtvis var otroligt stolt över! Mathias tyckte att det var lite tyst och hittade Gilbert i full koncentration i vännernas  vardagsrum. Gudskelov var väggen målad i halvblank färg och den fina fresken kunde skrubbas bort med diskmedel och några trasor.

Har jag sagt att vi redan har en gåta komplett med frågetecken på köksväggen samt en eldsprutande vulkan i Gilberts sovrum?

Viola, ja hon brukar mest klottra ner sig själv.  Senast såg det ut som om hon tatuerat sig i äkta fängelsestil.

Och det är jag som är den skyldiga genförmedlerskan...