Inredningsmyrsteg

Visst katten ska du upp på väggen snart, i Gilberts rum närmare bestämt...

Det var då fasligt vilken lång tid det ska ta att få upp vissa saker här hemma! Runt om hela huset står tavlor och annat vägghängande som väntar på att det ska borras. I vissa fall måste det till lite målning (arbetsrummet) innan det som ska upp får tillträde till väggarna. Men i andra fall handlar det bara om prioriteringar.

I går togs i alla fall ett första steg mot att sätta punkt för den där ständiga "att-göra-listan" när Viola fick en egen liten spegel i sitt rum. Gilbert ska också få en och det får väl bli steg två då. Vi ska bara köpa en först.

Är dessutom på jakt efter en passande hallspegel - vilket har föranlett en lång diskussion om vilken av väggarna i hallen som ska få den stora äran att ha spegeln hängande på sig. Det handlar om lite olika mått och därför måste vi först bestämma plats och sen leta efter en spegel som både har rätt mått och utseende.

Hej vad det går!