Räknar ner...

Jag vågar knappt skriva om nyårsfirande, med tanke på vårt usla track record det senaste året vad gäller att matcha högtider med bacillfrekvens. Förra nyår föll bort liksom vårt sedvanliga valborgsfirande, midsommar samt två kompismiddagar. Allt på grund av sjuka barn och vuxna.

Hej, vad kul liksom!

I morgon är det vi som *knack, knack* får gäster i form av M och N i sällskap med lilla E och ett stycke jycke som bonus. Hur vi ska matcha den sistnämnda mot ett barn som älskar hundar (Gilbert) och ett som är livrädd för allt på fyra ben (Viola) vete fåglarna? Men det löser sig det också.

Nu ska jag bara spika det sista med menyn. Vi laborerar fortfarande runt med några olika varianter och ligger en bit i från varandra vad gäller upplägg även om jag tror att det är jag som avgår med segern i slutändan.