Missa inte Homeland!

Damian Lewis och Claire Danes i Homeland

Mycket teve blir det just nu.  När barnen somnar stämmer vi träff i vår mjuka soffa och glädjs åt att de många bra serierna som går nu. Nu har dessvärre alla våra favoriter slutat sändas, men jag har hopp om att resten av vintern ska kunna uthärdas den också.

Favoriten nu är Homeland - om den amerikanska marinkårssoldaten som varit försvunnen i Afghanistan där han suttit fängslad i åtta år. När han av en slump upptäcks och räddas tillbaka till USA blir det inte bara komplicerat med familjen, han får även en misstänksam CIA-analytiker efter sig som är övertygad om att han har blivit omvänd och nu är terrorist. Fantastiskt spännande och med väldigt bra skådespelare i huvudrollen.

Och dessutom har SVT precis börjat visa dramaserien Mildred Pierce, som spelas av Kate Winslet. Rekommenderas även den!