Skaffa barnvakt?

Ja tack!

Åh, vad ressugen jag är nu! Det är väl något med mastodontinfektionen och allt det här gråa utomhus som göra att det enda jag kan tänka på just nu är att resa söderut. Till Rom alldeles bestämt.

Jag har aldrig varit där och jag inbillar mig att det fortfarande är så där behagligt varmt att man kan sitta ute på kvällarna och romantisera.

Ja, det är alltså en barnfri helgresa som snurrar i mitt huvud nu. Där man får sova ut på morgonen utan att någon ropar på en. Där man kan gå ut genom dörren utan att hitta en kladdig fläck på den nytvättade blusen. Där man kan strosa runt på kullerstensgator utan att a) jaga barn eller b) plocka upp skrikande barn som stått på näsan.

Där dagen avslutas med en dusch, drink på balkongen och något fint på innan man ger sig ut för att i lugn och ro leta upp en trevlig restaurang.

Till våren är den relistiska planen vi jobbar efter.

Mathias sitter redan och kollar på resor...