Nu flyger vi!

En liten fågel har viskat i mitt öra att den här serien är riktigt bra...

Spårbundnafordon i all ära. Flygplan är ändå allra bäst när det kommer till kritan. Det är den där känslan av att vara på väg mot något nytt och outforskat som gör flygning och flygplatser så speciella.

I kväll är det vi som slår på teven klockan 9 och ser TV3:s nya serie "Pan Am" som tar sin början 1963. Det var då resandet fick sitt stora genombrott och flygning ansågs som überglamouröst att jobba med. Så är det väl inte riktigt längre, men jag är väldigt svag för den här typen av tv-serier så det är bara att parkera sig i soffan för lite söndagsjäsning.

Hoppas nu att det här är något att följa!

Uppdatering: Den här Mad Men-inspirerande serien fyller ut bra tills att Don Draper och hans entourage återvänder i rutan.