Randiga ben och långrandiga magasin

"Nej, mamma - inte läsa tidning! Titta på mina fina beeen!"

Det är Viola som tycker att jag ska beundra hennes strumpbyxor i stället för att ligga på golvkudden på ryamattan i vardagsrummet och bläddra i senaste numret av Allt i hemmet (bra), Elle Mat & Vin (underbart nummer om choklad) och Hus och Hem (riktigt dålig måste sluta köpa).

Förresten har det hänt saker på tidningsfronten under sommaren. Strököpandet av Sköna Hem har äntligen upphört samtidigt som jag helt tvärt slutade med att köpa Lantliv. Sköna Hem har bara varit en dålig vana, men i det andra fallet så tröttnade jag från ett nummer till ett annat utan att hitta någon annan förklaring än att det kändes som om varje nummer upprepade sig själv.

Nu åker Hus & Hem ut också. Den har verkligen blivit riktigt dålig. Velar fortfarande över Elle Interiör och Mama men kan inte bestämma mig.

Viktigast och bäst är Family Living, Residence, Elle Mat & Vin, Yourlife och Allt i Hemmet. Då har jag bra täckning känns det som.