Direkt från den stora/lilla plaskdammen

Den vackraste ankdammen som finns...

I Stockholm bor det 1,4 miljoner människor och i hela länet så mycket som två miljoner. Man skulle kunna tro att det innebär att det är omöjligt att springa på varandra av en slump här i Hufvudstaden. Eller hamna i små ankdammsliknande situationer. Men det går alldeles utmärkt kan jag intyga.

"Va, är det Gilbert!?", utbrister L som är marknadsansvarig på företaget jag jobbar för, när vi båda häpet inser att våra barn går i samma simskola på helgerna.

Det visar sig att hennes man och son har plaskat jämnsides Mathias och Gilbert sedan i våras. Och de två små liven har dessutom funnit varandra utan att våra män har haft någon insyn i fruarnas redan etablerade jobbrelation.

Kom nu inte och säg att Stockholm är för stort!