Svenskan eller DN?

Den stora nackdelen med papperstidningar ser ut så här - två stycken känns övermäktigt!

Jag fick nästan lite sovmorgon i dag. Halv åtta kom Gilbert tassande och då vaknade förstås Viola. Mathias befinner sig på golfbanan så han har fått en ännu tidigare morgon. Hans klocka ringde vid sex och för en mikrosekund tänkte jag att det var dags att gå upp och duscha och åka till jobbet. Sen kom jag ihåg att det är helg och jag kan göra precis vad jag vill.

Så nu sitter jag här och dricker kaffe och läser helgtidningen, som vi äntligen kommit oss för att skaffa. Vi provar på Svenska Dagbladet ett tag så får vi se om vi kör på den eller på vår gamla trotjänare Dagens Nyheter.

Svårt nu när båda tidningarna har förändrats. Nu på måndag kommer nya omgjorda DN ut och jag är våldsamt nyfiken på den. Funderar på att dubbelköra helgprenumerationer för att kunna jämföra ordentligt.