Grön eller blå?

Jag letar efter en liten matta att pryda Violas rum med. Något som kan "binda ihop" resten av inredningen och öka mysfaktorn. Gilberts rum är mycket större än Violas och han har en multirandig fyrkantig (230 ggr 230 cm) ullmatta som gör hela hans rum. Alla barn som kommer in där älskar att leka på den. Gilbert somnar ibland på den - så mysig är den!

Violas rum har mer begränsat med golvyta och de flesta mattor är därför alldeles för stora. Rummet är dessutom rektangulärt så för att få en kontrast mot det långsmala vill jag helst ha en rund matta.

Nu kanske jag har hittat en sådan. Har dock bara sett den på nätet än så länge, men hoppas att kunna ta en närmare titt på mattan i helgen. Den finns i två färger som ser ut att passa Violas rum - ljust grön eller ljust blå. Hade helst velat ha en korallfärgad/hallonröd matta som kontrast till det vita, den mönstrade tapeten och den gröna hyllan.

Men det är nog att begära för mycket av en mattjakt inser jag!