Gör mig redo

Tänk om man var så här tjusig när man är sjuk!

Veckan startar med en vabbdag. Viola drog på sig en baskelusk redan i förra veckan och eftersom Mathias var hemma med henne i fredags är det min tur i dag. Så ser livet ut som småbarnsförälder, särskilt när den här säsongen drar i gång. Redan nu snörvlas det lite överallt tycker jag så jag är inte direkt förvånad.

Gilbert är sällan sjuk numera även om jag har märkt en liten uppgång sedan hans rör föll ut ur öronen. Hoppas verkligen inte att han börjar få en massa öroninflammationer igen. Han är ju öronbarn och spenderade sitt första dagisår med att få öron- och luftvägsinflammationer.

Nej, nu drar vi i gång motattackerna som stavas d-vitamindroppar, Sempers magdroppar (probiotika) och Omega 3. Och så ska vi vara ute mycket i höst.