Tävling!

Visst vill ni ha ett gavelradhus i rött tegel från 60-talet nära havet? Slå en pling så kan vi prata om detaljerna!

På omslaget till senaste numret av Family Living är programledaren och författaren Josefin Sundström och tänka sig nu man även vinna hennes bok "Vinteräpplen" här på hemsidan.

Jag gav faktiskt min kära mamma just den boken i julklapp. När jag och Gilbert var hemma hos henne i går ägnade hon en lång utläggning om hur fantastiskt bra boken är. Jag hade på känn att hon skulle gilla just den typen av berättelse. Hon är lika lästokig som jag så det var väldigt roligt att träffa rätt med min julgåva.

Ta nu chansen och tävla om Vinteräpplen! Och kika in i Josefin Sundströms superfina lägenhet i Family Living. Jag fick en sådan flytta-tillbaka-till-stan-vibb när jag såg den. Läste sedan att de funderar på att testa på villalivet snart. 

Hm, de kanske vill göra ett litet byte?