Hej, jag heter Viola!

Viola i egen hög person, morgonrufsig och i sällskap med kaninen Celeste som jag helt fräckt har namngivit i brist på fler döttrar att strössla fina namn över. "Läst", säger Viola om sin nya kompis med långa öron.

Familjens tvååring gnuggade sömnen ur ögonen i morse och strålade som en sol när vi sjöng och lämnade över paket. Gilbert insisterade på att Viola skulle få en egen legobil av honom och så fick det bli! Vi gav henne kaninen Celeste från Teddykompaniet och en Hello Kitty- ritbräda så hon ska hålla sina klottergener (skyldig!) i schack.

Sen fyllde mina föräldrar på med mera duplo, kläder och en alldeles egen liten kabinväska.

Violas turkosa kabinväska med  Fem myror är fler än fyra elefanter på. Perfekt att packa i nästa gång vi reser. Måste skaffa en rolig variant till Gilbert också.