Här ska borras!

Köpte även den här på Granit - den känns som en nödvändighet när hösten drar i gång. 159 kronor plus en penna att skriva med. Nu ska den borras upp i hallen!

När man är ledig är det ofrånkomligt att en del tid går åt till sådant som behöver fixas. Det vill säga det man inte hunnit med att göra när det är vardag. Med familj tar allt, som innebär att något form av verktyg används, ungefär tio gånger längre tid att göra. I alla fall är det så hos oss.

Men i går tog vi ett djupt andetag, mätte upp bagageutrymmet och drog till Ikea för att köpa ett arbetsbord åt Gilbert. Hem kom vi med det här skrivbordet och den här stolen så klart. Tror ni att Gilbert blev lite extra stolt när han träffade sin namne. Det händer inte särskilt ofta som ni kanske förstår.

Nej, nu ska vi sätta upp en massa saker.