Optimistisk

Mathias, den raringen, dök upp med en vacker blombukett i vitt, grönt och rosa. Den innehöll bland annat Afrikas vita lilja, en av blommorna i min brudbukett tillsammans med vita kallaliljor. Ganska lik den här buketten faktiskt - minus jätterosetten och det faktum att jag hade tunna strån av elefantgräs som de vita blommorna från de afrikanska liljorna satt på. Dessa små vita pytteblommor spred sig sedan längs med altargången i kyrkan när vi skred ut. Fullkomligt oplanerat kan jag försäkra även om det blev en rätt rolig effekt.

Förutom den vackra buketten tyckte Mathias att jag skulle föräras en ny parfym. En liten fin överraskning eftersom jag inte hade någon aning om att min favorit Paul Smith släppt en ny doft.

Jag gillar verkligen namnet Optimistic och så doftar den härligt.