Någon blir glad

Det är väl en sak att man måste hasta in till kontoret mitt i semestern för att ta hand om ett viktigt projekt. Jag fick göra det i går och då är det bara att göra det bästa av det. I mitt fall innebar det en medhavd cappuchino i stället för jobbkaffe från maskinen. Veronika Maggio i öronen medan jag knattrade på framför datorn och som kronan på verket 60-procentiga skofynd på lunchen (se bild!).

Det var dock Mathias som fick skörda skofrukterna den här gången. Jag sprang på ett par jättefina sandaler i läder hos Nilson Shoes, vars butik ligger mittemot kontoret. Eftersom Mathias precis slitit ut sina sommarpjucks och inte gjort något åt det så fick de här följa med hem som en liten överraskning. Svårt att motstå när de är så snygga, endast kostar 200 kronor och jag vet att de gör någon glad.

Och den här gången köpte jag rätt storlek också.