Svettflopp

Jamen, en liten infinity pool ska man väl kunna klämma in på baksidan!

Puh, vad varmt det är! Inte för att jag tänker klaga på vädret, men med ensamt ansvar (Mathias spelar golftävling i dag) för två ystra barn är stranden ingen bra idé. Plaskpoolen har klaggat igen av alger och behöver en skuromgång innan den kan tas i bruk igen.

Så vi svettas i huset och i trädgården som är lika varma. Funderar på att tappa upp ett kallt bad, men inser att det är bättre att ta skydd på olika ställen och invänta Mathias hemkomst. Då blir det strandbesök. Tills dess får vi hålla till godo med:

1) Gilberts rum som har nordvästläge och därför är ganska svalt om dagarna

2) Vårt sovrum där solen redan passerat och som skyddas av en balkong med tak

3) Köket där klinkersgolvet är svalt och skönt att gå på

4) Ena hörnet av trädgården på baksidan där vi kan häcka bakom lönnen i behaglig skugga

Gud vad jag önskar att vi hade en egen pool!