Semestershopping

Årets Ilva-fynd - en supersnygg korg som står i vår nyrenoverade hall och slukar barnens alla skor. Skönt att slippa vada in bland stövlar och sandaler.

Även Ikea fick ett snabbesök. Några tallrikar köttbullar (barnen!) senare hittade jag de här fina besticken för ynka 49 kronor per set. Det blev två stycken. Vilket fynd!

Sen är jag bortskämd med att ha ett helt outletområde bara några minuter bort med bil. Där finns Höganäs keramik, Iittala, Rörstrand, Hackman och en massa andra härliga produkter. Även Lager 157 finns där numera. Nu blev det endast komplettering av våra Iittala-skålar i klarglas - den perfekta skålen när man ska servera en för- eller efterrätt. Men de går sönder om de ramlar i stengolv, sanna mina ord!

Lite inredningsprylar blev det under Skåne-veckan. Svårt att motstå när man har tid och möjlighet att besöka en massa bra butiker som inte finns här uppe. Däremot missade vi hela loppis-svängen, men det spelar inte så stor roll.