Hoppsan!

Min dator kom visst inte med i packningen så det blev en liten paus i bloggandet under veckan. Nu är vi tillbaka i Stockholm efter en blandad vecka och en väderprognos som skulle få John Pohlman att bli gråhårig.

Vi fick styra om ett jättekalas för min mamma, som fyllde jämna år i lördags, då alla utomhusförberedelser (trädgårdskalas) bokstavligen flöt i väg i ett av de värsta skyfallen jag har beskådat. En släkting kom till räddning med en festlokal när himlen öppnade sig och ställde allt på ända.

Men olyckor kommer sällan ensamma vet ni väl! Skyfallet gjorde att kommunens pumpsystem lade av och vips så svämmade källaren i huset över när vattnet trängde upp genom golvbrunnarna. Sisådär en halvtimme innan kalaset skulle börja.

Stressigt men vi fixade det och jubilaren blev nöjd.