Uppåt väggarna

Väggdekorer är ett enkelt och smidigt sätt att förändra hemmet på - särskilt om man vill göra lite extra fint i barnrum. Och man behöver inte välja så kallade barnmotiv, men gör man det är det enklare att byta stil när barnet blir äldre i ställe för att behöva tapetsera om. Här är några väggfavoriter.

Gammaldags och väldigt söt wallsticker som säljs hos härliga Wohnzimmer. Märket är engelskt och heter Belle & Boo - här kan ni hitta massor av fina saker i samma stil. Det går även att beställa direkt från dem.

Trendystickers säljer massor av olika motiv. Den här världskartan ska Gilbert få!

Jätteknäpp och väldigt rolig - mustachträdet från Vynil av den franska designern Inga Sempé, som även gjort de fina ramarna nedan. Vynil säljs lite varstans - vi har själva fyndat Gilberts nuvarande wallstickers på Room för flera år sedan. När det var 70-procents sommarrea.