Sköna gröna

Lampan kommer att passa bra till vår lilla tjej!

Midsommarhelgen är över och trots att vi fick stöpa om våra planer så har det ändå varit en underbar helg. Det blir vad man gör det till och det var bara att tänka om när Violas virus tog kommando. I dag är hon och jag hemma eftersom alla blåsor inte är borta ännu.

Förutom allmänt familjemys och en massa mat i helgen (har precis ätit jättegoda midsommarrester till lunch!) så börjar nu också Violas rum att ta form. Växasängen är på plats och i kväll ska vi hämta en klargrön kubformad hylla, som förhoppningsvis ska sluka allt som finns i ett barnrum. Gudarna ska veta att förvaring är a och o när man har barn. Även efter att man har rensat!

Rummet är vårt lilla sommarprojekt. Det märks att Viola tycker att det är spännande med ett eget rum där hon kan ha sina saker - hon går nämligen runt och säger "min" om allt som är hennes. Själv är jag överlycklig att få fundera kring hur vi bäst utnyttjar hennes rum som är mindre än vad Gilberts är. Hyllan tror jag kommer bli kanon.