Tidningar eller golf - take your pick!

Jag tjatar om Residence, men det är verkligen the tidning för alla som gillar att inte bara titta in i andras hem. Här finns även fantastiskt bra reportage och intervjuer med spännande personer inom konst, arkitektur och design.

"Du måste ha inredningstidningar för tiotusen här", säger A och pekar på de låga bokhyllorna i vardagsrummet där prydliga, vita travar av Elle Interiör, Residence, Sköna Hem och andra viktiga magasin tornar upp sig.

Jag är van att folk kommenterar och har byggt upp ett lager av svar vid det här laget.

"Ungefär lika mycket som du och Mathias lagt på ert golfande genom åren", svarar jag med en blinkning.

"Ha, ha, ha...ja, det har du rätt i", är A:s snabba svar.

Jag älskar mina tjocka, blanka tidningar med snygga bilder och inspirerande läsning. Det är kreativ avkoppling för mig.