Strategier

Jaha, så var det helg igen och riktig svensk sommar i form av regn. Men det passar mig rätt bra med lite smågrått väder nu, jag är nämligen helt sjukt trött efter att ha snittat knappt 6 timmars sömn per natt hela veckan, vilket helt och hållet är mitt eget fel. Önskar att jag kunde skylla på en massa spännande och sena kvällar ute på stan, men det handlar bara om ren och skär dumhet.

Kväll efter kväll har jag varit som Alfons Åberg. Jag ska bara surfa/blogga/läsa den här boken/tidningen/se de sena nyheterna/vänta på att Mathias ska komma hem från tjänsteresa etc. Plötsligt är klockan 11 och jag som varit slut redan halv sju är plötsligt pigg igen och kan inte somna.

I kväll borde jag lägga mig tidigt. Men det är så himla trist en fredag.

Mathias får ta barnen i morgon i stället så jag får sova.