Den lilla köksträdgården

Inga hönor tack!

Viola har precis upptäckt landet med jordgubbs- och smultronplantor. Solen har gjort att smultronen mognar i snabb takt nu så där just nu det säkraste stället att hitta henne på. Försöker febril lära henne att inte plocka de omogna bären också. Det går så där ska erkännas.

Fler smultronplantor ska i alla fall införskaffas. Har verkligen hittat det perfekta stället för att odla bär och örtkryddor. Nu är det bara att fylla på med allehanda smarrigheter i den vägen. Vi har till och med en vinranka som växer för fullt. Fast jag betvivlar att vi kommer att kunna starta någon vinproduktion i framtiden. Fin är den dock där den klänger upp för den höga, konformade pilspaljén som avslutar min söta lilla köksträdgård.

Bär och färska örter känns som en bra nivå att lägga sig på.